21 – 27 iulie 2021

Informații referitoare la confirmarea locului obținut (licență sau master), iulie 2021

Candidații admiși în sesiunea iulie 2021 (buget/taxă/ID/IFR) trebuie să-și confirme locul obținut în platforma admiterii până în data de 27 iulie, ora 12.00 pentru nivel licență, respectiv 25 iulie, ora 12.00 pentru master.

Verificați locul obținut și după rezultatele afișate pe site-ul facultății.

Confirmarea locului se realizează prin semnarea contractului de școlarizare pentru candidații admiși la buget și respectiv, prin semnarea contractului și achitarea taxei de școlarizare pentru candidații admiși la taxă.

Descărcați contractul de școlarizare apăsând butonul aferent și încărcați-l apoi completat și semnat. În cazul în care confirmați un loc la taxă, plătiți taxa de școlarizare. Puteți achita fie prima tranșă (650 lei învățământ la zi, 600 lei ID/IFR), fie integral, caz în care veți beneficia de o reducere de 10%. În cazul în care ați ales să plătiți printr-o altă metodă, încărcați documentul doveditor în secțiunea aferentă.

Dacă doriți să ocupați un loc în căminele studențești, bifați câmpul aferent în platformă. În cazul în care ați omis, puteți să descărcați formularul de aici și să-l trimiteți completat și semnat pe adresa de e-mail a facultății până la data de 31 august 2021.

FOARTE IMPORTANT! După încărcarea contractului de școlarizare semnat și achitarea taxei apasă butonul Confirmă-ți locul!

În cazul în care ați depus mai multe dosare de înscriere, vă puteți verifica dosarul confirmat în secțiunea Dosarele tale.

 

REDISTRIBUIRE

În cazul în care nu ați fost repartizat la locul sau forma de finanțare dorite, de asemenea în cazul în care vă regăsiți pe o listă de așteptare puteți solicita REDISTRIBUIRE bifând căsuța indicată. Candidații aflați pe liste în așteptare nu trebuie decât să bifeze căsuța de redistribuire.

În cazul în care vă răzgândiți, vă puteți șterge această opțiune.

 

Candidaţii care din diverse motive și-au dublat dosarele de înscriere pot solicita returnarea taxei de admitere prin completarea unei Cereri și anexarea extrasului de cont (din care să reiasă toate plățile efectuate către facultatea noastră) şi a unei copii de buletin a titularului de cont.