17 – 18 decembrie 2021

Conferința națională Philohistoriss

Asociația Studențească Philohistoriss, alături de Facultatea de Istorie și Filosofie, organizează cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale PhiloHistoriss, care va avea loc în perioada 17-18 DECEMBRIE 2021 pe platforma Zoom.

Conferința se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor ale căror cercetări se înscriu în câmpul istoriei, filosofiei, arheologiei, arhivisticii, istoriei artei, relațiilor internaționale, studiilor culturale și studiilor de securitate. Lucrările prezentate în cadrul sesiunii de comunicări științifice vor fi publicate într-un număr special al REVISTEI PHILOHISTORISS, care va apărea în luna februarie a anului 2022. Participanților li se va comunica ulterior termenul pentru trimiterea lucrărilor în format complet.

Scopul conferinței este acela de a oferi tinerilor cercetători posibilitatea de a-și prezenta și perfecționa tehnicile scrierii academice din domeniile mai sus-menționate, dar și pentru a oferi un spațiu prielnic diseminării rezultatelor cercetării. Fiecare participant va avea alocat un timp în care să își prezinte lucrare, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri din partea moderatorului de panel și a participanților.

Termenul de înscriere este 11 DECEMBRIE și o puteți face accesând și completând formularul atașat:

https://docs.google.com/.../15C4UHVmPwm0M2q_Vws.../edit

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail philohistoriss@gmail.com.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

#facemistorieîmpreună