8 septembrie – 1 octombrie 2022

Înscrieri la cursurile online din anul universitar 2022-2023, ale Centrului de Studii asupra Orientului Mijlociu și a Mediteranei

CENTRUL DE STUDII ASUPRA ORIENTULUI MIJLOCIU ȘI A MEDITERANEI organizează înscrieri pentru CURSURILE ONLINE din anul universitar 2022-2023.

Public țintă: Cursurile se adresează atât studenților și publicului larg, cât și celor care activează în medii specializate: cercetare și învățământ, funcționari publici, personalului din instituții de ordine publică și siguranță națională, din industria turismului, din mediul de afaceri și din corporații, jurnaliști, membri ai ONG-urilor, ai asociațiilor cu activități în domeniul dialogului și gestiunii interetnice, interculturale și interreligioase etc.

REDUCERI: 50% - studenți și masteranzi ai Universității Babeș-Bolyai Ceilalți cursanți : 10% pentru două cursuri, 15% pentru trei cursuri, 20% pentru patru cursuri, 25% pentru cinci cursuri, 30% pentru șase sau mai multe cursuri Posibilitate de plată în 2 tranșe (pt. fiecare semestru)

Cursurile se vor desfășura ONLINE și se vor finaliza cu o examinare scrisă sau orală (stabilită de fiecare coordonator de curs)

Absolvenții cursurilor vor primi un ATESTAT din partea Universității Babeș-Bolyai

DETALII DESPRE TEMATICILE CURSURILOR ȘI TAXE: http://middle-east.centre.ubbcluj.ro/

ÎNSCRIERI ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE la email: middleeastcentre.ubbcluj@gmail.com

TERMEN ÎNSCRIERI: 1 OCTOMBRIE 2022