Colocviul anual FIDEM, Cluj, România, 23–26 septembrie 2015

Fédération Internationale des Instituts d’Études Mediévales
Centrul de Filosofie Antică şi Medievală, UBB Cluj

Prima pagină > info > Pentru participanții care stau la Hotelul Universitas

Pentru participanții care stau la Hotelul Universitas

Sâmbătă 12 septembrie 2015, de Mihai Maga

Cel mai simplu mod de a ajunge de la aeroport la hotelul universității este cu un taxi. Acesta vă va costa undeva în jur de 10 de euro, în funcție de trafic.

Adresa hotelului este: Hotelul UNIVERSITAS - Hotelul Universității Babeș Bolyai, Str. Pandurilor, nr.7 (intrarea din strada Plopilor), Cluj-Napoca.

Telefon: +40 264 429 788

Doar dați această adresă șoferului de taxi.

Cel mai simplu mod de a ajunge de la hotelul universității la locul de desfășurare al conferinței (str. Kogălniceanu, nr. 1, clădirea centrală a Universității Babeș-Bolyai) este cu tramvaiul și apoi pe jos pe o distanță scurtă.

Luați tramvaiul 101 (Bucium-> P-ța. Gării) de la stația de pe str. Plopilor, în direcția P-ța. Gării. Coborâți din tramvai la stația G. Barițiu. De acolo, mergeți pe jos până la prima intersecție, apoi faceți dreapta pe str. Ferdinand. Mergeți pe jos până la capătul străzii Ferdinand (treceți pe lângă Muzeul Farmaciei). La capătul străzii Ferdinand, faceti dreapta pe strada Memorandumului și mergeți pe jos până la prima intersecție. Traversați strada și mergeți pe jos drept înainte (paralel cu Biserica Sfântul Mihail), până când ajungeți la următoarea intersecție. Apoi, treceți din nou pe stradă mergeți pe jos drept înainte (pe strada Universității) până când veți vedea o clădire portocalie pe partea stanga. Când vedeți acea clădire, faceți stânga și sunteți pe str. Kogălniceanu. Odata ajuns pe Kogălniceanu, cladirea portocalie (cunoscută sub numele de clădirea Echinox) este pe dreapta și Universitatea (locul conferinta) este pe partea stanga.

Puteți lua, de asemenea un taxi de la hotel, dar având în vedere traficul, traseul pe care tocmai l-am descris ar putea fi mai rapid și mult mai plăcut. În cazul în care într-adevăr doriți să luați un taxi, puteți cere recepționerului din holul hotelului să apeleze unul.

Prețul unei camere single este de 70 lei/noapte; prețul unei camere duble este de 100 lei/noapte (costul unui pat într-o astfel de cameră este de 50 de lei/noapte); micul dejun nu este inclus în acest preț; costă în plus de 15 lei/zi și îl puteți cere, dacă vreți, și să îl plătiți la sfârșitul perioadei de ședere.

Pentru cursul de schimb oficial al Leului românesc, vă rugăm să consultați http://bnr.ro/Exchange-rates-1224.aspx (cursurile la bănci și case de schimb valutar pot diferi)

JPEG - 226.5 ko

  Anunţuri

26 septembrie 2015

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Mulțumiri speciale:

  • participanților, pentru calitatea științifică a lucrărilor și pentru bunătate
  • membrilor Board-ului FIDEM, pentru implicare și pentru înțelegere
  • administrației UBB, pentru excelentul suport
  • echipei de management a programului POSDRU, pentru ajutorul imens
  • Societății de Concerte Bistrița și muzicienilor, pentru încântătorul concert
  • Bibliotecii Batthyaneum și Episcopiei Romano-Catolice, pentru vizita minunată
  • voluntarilor, pentru formidabila energie și dedicare
  • echipei de organizare, pentru sutele de ore de muncă, pentru zâmbete, pentru lacrimi, pentru succes

Fără voi acest minunat colocviu n-ar fi fost posibil.

Și un cadou: înregistrarea concertului

Organizatorii.

11 septembrie 2015

Puteți descărca ghidul de participare în format PDF (în engleză): Participation Guide

Există de asemenea un ghid pentru participanții care stau la Hotelul Universitas: Pentru participanții care stau la Hotelul Universitas

31 august 2015

Puteţi vedea compoziţia panel-urilor aici: Panel-uri

23 iunie 2015

Organizatorii au lansat un apel la voluntariat

14 iunie 2015

Evaluarea propunerilor de comunicări s-a încheiat. Numărul total de participanţi aşteptaţi este de 80. Consultaţi lista provizorie de participanţi înregistraţi

3 iunie 2015

Validarea înregistrărilor şi evaluarea propunerilor de comunicări au început. Dacă v-aţi înregistrat dar înregistrarea Dvs. este incompletă, vă rugăm să o completaţi folosind contul de înregistrare sau să ne-o trimiteţi prin email. Vom încerca să contactăm participanţii înregistraţi dacă este nevoie pentru a completa datele de înregistrare.

2 iunie 2015

Câteva burse sunt încă disponibile pentru tinerii cercetători, cu condiţia ca aceştia să prezinte o lucrare în cadrul Colocviului.

10 mai 2015

Pentru a facilita o participare cât mai largă, termenul limită pentru înscriere a fost prelungit până în 31 mai 2015.

Termenul limită pentru candidaturile la burse pentru studenţi se prelungeşte până în 31 mai 2015.

Pentru a oferi şansa participării cât mai multor specialişti, taxa de participare a fost redusă la 25 de euro. Studenţii care nu beneficiază de bursă, dar pot face dovada calităţii de student, beneficiază de 50% reducere.

În timpul Colocviului anual FIDEM 2015 va fi organizat un târg internaţional de carte. Editurile participante vor fi anunţate în curând.