7 iulie 2017 → 18 iulie 2017

Proiectul de Istorie orală In Between

Începe recrutarea pentru ediția de vară și toamnă a proiectului educațional, inițiat de către Rețeaua Europeană Memorie și Solidaritate anul trecut în luna aprilie. Tinerii Europeni vor cerceta istoria a opt regiuni, pentru ca în decursul întâlnirilor cu locuitorii să facă ordine în arhivele de familie și să înregistreze amintiri.
Proiectul In Between? se adresează studenților și pasionaților de știința a istoriei, antropologiei culturale, sociologiei și artelor audio-vizuale cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Participanții vor fi invitați să participe la workshop-uri interdisciplinare (13-17 septembrie) şi vizite de studiu (18-25 septembrie).
Formularul de recrutare și Regulamentul proiectului (The Rules Governing the Recruitment of Participants) pot fi găsite pe pagina http://www.enrs.eu/inbetween. Vor fi analizate printre altele motivațiile participanților de a participa la proiect, deschiderea și disponibilitatea lor la colaborare. Condiția de participare este cunoașterea limbii engleze şi a uneia dintre limbile folosite în regiunea aleasă.
Apel la participare RO, EN.
 
« Anunţuri